Onze Pre-Move-enquêtes helpen ons u te helpen

 
 

Deskundig advies voorafgaand aan de verhuizing en verhuisplan

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud

Wanneer u bij ons verhuist, krijgt u uw eigen persoonlijke internationale verhuisexpert. Uw Gerson Relocation Manager is uw eerste aanspreekpunt en begeleidt u bij het ingewikkelde proces van internationaal verhuizen. Zij zullen contact met u opnemen om uw wensen te begrijpen en uw persoonlijk verhuisplan op te stellen en u door elke fase te begeleiden.

Uw relocatiemanager zal zijn ervaring gebruiken om u te helpen met alles, inclusief verboden artikelen, douanevereisten en advies over de meest effectieve en economische manier om uw artikelen te verplaatsen, afhankelijk van het land waar u naartoe verhuist. Wij ondersteunen u overal en zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op het maken van de beste start in uw nieuwe land.

Uw verhuismanager regelt een overzicht van uw inboedel die wordt gebruikt om de kosten te berekenen en uw verhuisplan op te stellen.


Current job offers Profile on Linkedin

Deskundige onderzoeken voorafgaand aan de verhuizing maken het verhuizen een fluitje van een cent

Onze pre-move-enquêtes zijn nauwkeurig en helpen echt bij het maken van een verhuisplan. Ze besparen u tijd en verlagen de kosten van uw verhuizing. We bieden een aantal opties voor enquêtes die zijn ontworpen om aan uw beschikbaarheid te voldoen.

Wat is een pre-move-enquête?


Een pre-move-enquête omvat het bekijken van de items die u wilt verplaatsen, om uw timing en vereisten te begrijpen en wat voor u het belangrijkst is. Het wordt gebruikt om eventuele speciale vereisten voor verpakking en douanebeheer te identificeren. Het gaat ook om het controleren van toegangspunten op je huisadres en het bespreken van eventuele zorgen met je nieuwe adres als je dit van tevoren hebt beveiligd. Dit stelt ons ook in staat om het volume van te verzenden artikelen te beoordelen. De pre-move-enquête biedt de mogelijkheid om uw vragen te stellen en u te adviseren over het internationale verhuisproces en de beste manieren van verhuizen. Het wordt uitgevoerd door een getrainde verhuisexpert en zal worden gebruikt om een ​​rapport en nauwkeurige verhuiskosten op te stellen. Het kan worden uitgevoerd door een landmeter die uw huis bezoekt of virtueel met behulp van onze mobiele app. De tijd die nodig is om een ​​enquête voorafgaand aan de verhuizing in te vullen, is afhankelijk van de grootte van uw huis en de items die u wilt verhuizen. De resultaten van het pre-move onderzoek worden gebruikt om uw persoonlijk verhuisplan op te stellen.

Gebruik onze handige video-enquêteservice


Onze video-enquête-optie betekent dat u een pre-move-enquête kunt invullen met uw mobiele apparaat. Het is net als bij elke andere videochat. U gebruikt onze beveiligde app en het onderzoek wordt uitgevoerd door een van onze geaccrediteerde en ervaren verhuisexperts. Het is handig, milieuvriendelijk en betekent dat we ons aan uw schema kunnen aanpassen, of het nu dag of nacht is.

Huisbezoek pre-move enquêtes


Soms is het beter om een ​​van onze erkende en ervaren verhuisexperts bij u thuis langs te laten komen. Zij komen bij u langs en begeleiden u door uw woning om uw verhuiswensen te beoordelen. Dit is soms effectiever bij verhuizingen met kunstwerken of wanneer er items zijn die specialistische aandacht vereisen.

Gebruik onze handige video-enquêteservice


Onze video-enquête-optie betekent dat u een pre-move-enquête kunt invullen met uw mobiele apparaat. Het is net als bij elke andere videochat. U gebruikt onze beveiligde app en het onderzoek wordt uitgevoerd door een van onze geaccrediteerde en ervaren verhuisexperts. Het is handig, milieuvriendelijk en betekent dat we ons aan uw schema kunnen aanpassen, of het nu dag of nacht is.

Over onze pre-move landmeters


Onze professionele verhuisexperts zijn ervaren in alle aspecten van internationaal verhuizen. Zij zullen u een nauwkeurig rapport geven over wat u nodig heeft voor uw verhuizing, zodat u later geen problemen of onnodige kosten tegenkomt. We beheren elke vereiste die zich onderweg voordoet, van logistiek beheer tot de emotionele impact van verhuizen. We geven advies over transittijden, verpakkingsvereisten, verzekeringsprocessen, ondersteuning voor als er iets misgaat en helpen u de nieuwe locatie en douanevereisten te begrijpen. Als team van voornamelijk expats zijn we ons zeer bewust van de emotionele impact van de verhuizing, dus onze verhuisexperts werken met u en ons verhuisteam samen om de verhuizing gemakkelijk en stressvrij te maken.

De voordelen van onze pre-move service


  • Volledig gekwalificeerd en door DBS/CCJ doorgelicht veiligheidspersoneel
  • Onze professionele verhuisexperts helpen bij het vaststellen van uw verhuiswensen
  • Identificeert mogelijke probleemgebieden
  • Deskundig advies over het oplossen van potentiële problemen
  • Nauwkeurigheid verlaagt de kosten
  • Onze virtuele enquête-optie is handig en gemakkelijk
  • Minder kans dat het mis gaat dankzij onze 50 jaar ervaring

Fusce ut velit laoreet tempus arcu eu

42%

Printing lorem


Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation

65%

Quis nostrud


Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation

85%

Exercitation


Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation

Want to know more?
Contact with our business consultant


Contact now

Aenean diam

50$ / night

Ide lacinia Porta-elemen

Lorem ipsum dolor sit amet enim. Etiam ullamcorper. Suspendisse a pellentesque dui, non felis.

Curabitur et ligula. Ut molestie a, ultricies porta urna. Vestibulum commodo volutpat a, convallis ac, laoreet enim. Phasellus fermentum in, dolor. Pellentesque facilisis. Nulla imperdiet sit amet magna. Vestibulum dapibus, mauris nec malesuada fames ac turpis velit.

5

Faucibus erst

28

Elementum sed